Thuis ProductenZoetmiddelenAdditieven voor levensmiddelen

Hoog Zuiver Warmte het Zoetmiddel Wit Poeder van ZoetmiddelenAdditieven voor levensmiddelen niet

Klantenoverzichten
Het goede product, gekwalificeerde kwaliteitsindicatoren, samenwerking vele jaren, is adviseren de moeite waard.

—— van Auckland

Uw fabriek is eerst de klant, is de kwaliteit eerste, is de innovatie scherp, het staplood, kan het model van hetzelfde beroep worden genoemd.

—— van Italië

Wens uw bedrijf om te bloeien.

—— Van Japan

Ik ben online Chatten Nu

Hoog Zuiver Warmte het Zoetmiddel Wit Poeder van ZoetmiddelenAdditieven voor levensmiddelen niet

China Hoog Zuiver Warmte het Zoetmiddel Wit Poeder van ZoetmiddelenAdditieven voor levensmiddelen niet leverancier
Hoog Zuiver Warmte het Zoetmiddel Wit Poeder van ZoetmiddelenAdditieven voor levensmiddelen niet leverancier Hoog Zuiver Warmte het Zoetmiddel Wit Poeder van ZoetmiddelenAdditieven voor levensmiddelen niet leverancier

Grote Afbeelding :  Hoog Zuiver Warmte het Zoetmiddel Wit Poeder van ZoetmiddelenAdditieven voor levensmiddelen niet

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: CLPC
Certificering: HALAL KOSHER

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1mt
Prijs: negotiate
Verpakking Details: 25KGS PER PAKKET
Levertijd: Onderhandelen
Betalingscondities: L / C, T / T
Levering vermogen: Onderhandelen
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
Verschijning: Het witte poeder van met weinig gele schaduw heeft geen vaste vorm DE-Equivelent, %: 15-20
Gesulfateerde Ash% (Puntresidu op ontsteking): ≤0.6 Solubility%: ≥99.5
pathogene Bacterie: bestaan niet Arsenicum, mg/kg: ≤0.5

Functie

1.It heeft beter emulgering en het dik maken effect om viscositeit te verhogen, productverspreiding en oplosbaarheidsmaltodextrin verbeteren. Het wordt gebruikt om dik te maken, geuren te absorberen, smaak te verbeteren en houdbaarheid in sojamelk, onmiddellijk havermeel, en tarwemelk uit te breiden. In melkthee, fruitkristal, onmiddellijke thee, stevige thee, vette melk, en koffiepartner, wordt het gebruikt om de smaak te verhogen en kosten van zacht, gevoelig te drukken en geurig. In kokosmelk, verbetert de pindaamandel, diverse melkzuurdranken, de emulgeringskracht, maakt product tot stabiliteit goede, niet gemakkelijke precipitatie; In een verscheidenheid van ingeblikte of soepbouillon, wordt het gebruikt om structuur, verschijning en aroma dik te maken, te verbeteren.

2.Suppress het bruinen reacties

Wanneer er een hoop van suiker en proteïne in het voedselsysteem is, kan de behandeling op hoge temperatuur de reactie veroorzaken. wegens de lage waarde van maltodextrin DE, is de reactiegraad klein, maar het kan als een soort inert het inbedden materiaal voor gevoelige chemische producten, zoals fragrances, kruiden, geneesmiddelen, enz. worden gebruikt.

3. Gebruikt als drager en filmbehoud

De maltodextrin oplossing heeft geen smaak, band en adhesie, die als goede drager voor divers zoetmiddelen, fragrances, vullers en pigment kunnen worden gebruikt om het zuivere aroma van het geladen materiaal te verzekeren. Maltodextrin van lager DE value heeft betere film of toepassingseigenschappen, die voor vers fruitdeklaag kunnen worden gebruikt.

4. Gebruikt voor de voorbereiding van functioneel voedsel

Maltodextrin wordt gemakkelijk geabsorbeerd door het lichaam, dat in atleten, patiënten, zuigelingen en ander functioneel melkpoeder, zoals het poeder van de sucrosemelk en sportendranken kan worden gebruikt. Het kan het productvolume, niet uitbreiden gemakkelijk samen te voegen, snel - los, goed op - het effect, verbetert de voedingsverhouding.

5. Verminder vriespunt;

In het roomijs, roomijs, remmen de ijslollys, maar zonder veranderend systeem op de voorwaarde van oplosbare vaste lichameninhoud, veranderend productvriespunt, de groei van ijskristallen, maken ijsuitbreiding is uitstekend, zijn de kleverige prestaties goede, zoete zachte, mondelinge alcoholische dranksmaak, proeven goed.

6, verminderen de zoetheid van het systeem

Het toevoegen van maltodextrin aan suikergoed kan de zoetheid van het systeem verminderen. Het kan te sluiten de suikergoedhardheid verhogen, de terugkeer van zand te verhinderen en, het aroma van het systeem ook te verbeteren, en de houdbaarheid uit te breiden. Dit heeft positieve implicaties voor tandbederf, hypertensie en diabetes.

7, in plaats van vet

Maltodextrin kan gelstructuur vormen en water houden, en het wordt algemeen gebruikt als meer plasmodifier. Wanneer DE value 3~ 5 is, kan het de textuur en textuur van vet veroorzaken, die een soort hoogte - kwaliteits vet substituut is. Algemeen gebruikt als vet substituut voor salade, roomijs en worst. Het kan ook als substituut voor olie in poederolie functioneren.

8, verbeteren de structuur en de verschijning van voedsel

In het koekje of ander geschikt voedsel, is de productingang niet kleverig, verlatend geen slakken, de vorm en de volledige verschijning van vlot en vlot, vermindert de producten met gebreken, uitbreidt de houdbaarheid van het product.

Punt Norm Inspectieresultaat
Verschijning Het witte poeder van met weinig gele schaduw heeft geen vaste vorm pas
Geur Het heeft speciale geur van mout-Dextrien en geen uitzonderlijke geur pas
Smaak Zoetheid of weinig zoetheid, geen andere smaak pas
Moisture% ≤6 5.50
PH (in 50%-wateroplossing) 4.5-6.5 5.70
Jodiumreactie Geen blauwe reactie pas
DE-Equivelent, % 10-12 11
Gesulfateerde Ash% (Puntresidu op ontsteking) ≤0.6 0,20
Solubility% ≥99.5 99.80
pathogene Bacterie bestaan niet pas
Arsenicum, mg/kg ≤0.5 afwezig
Lood, mg/kg ≤0.5 ﹤0.1
Totale plaattelling, CFU/g ≤3000 20
Coliforms, MPN/100g ≤30 ﹤30
Salmonella's bestaan niet pas
Houdbaarheid 24Moths min.

Hoog Zuiver Warmte het Zoetmiddel Wit Poeder van ZoetmiddelenAdditieven voor levensmiddelen nietHoog Zuiver Warmte het Zoetmiddel Wit Poeder van ZoetmiddelenAdditieven voor levensmiddelen niet

Contactgegevens
XIAMEN ASAU IMPORT AND EXPORT CO LTD

Contactpersoon: LEE

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)