Thuis

XIAMEN ASAU IMPORT AND EXPORT CO LTD Kwaliteitscontrole

Klantenoverzichten
Het goede product, gekwalificeerde kwaliteitsindicatoren, samenwerking vele jaren, is adviseren de moeite waard.

—— van Auckland

Uw fabriek is eerst de klant, is de kwaliteit eerste, is de innovatie scherp, het staplood, kan het model van hetzelfde beroep worden genoemd.

—— van Italië

Wens uw bedrijf om te bloeien.

—— Van Japan

Ik ben online Chatten Nu
Profiel QC

    Xiamen Asau Imp.and Exp.Co., Ltd is toegewijd om onze klanten van de kwaliteitsproducten hoogst te voorzien. Elk van onze producten hebben ISO, HACCP, KOSJER, HALAL-certificatie.

 

    De productie inspecteert: Toen de grondstof op onze fabriek aankwam, moeten wij de al partij van het controleren, het testen en het verslag doen. Tijdens de productie, hebben wij het nauwkeurige instrument om de inspectie te maken. Wanneer de klaar lading, wij een verslag zullen nemen en het naar ons laboratorium voor het testen zullen verzenden, slechts de ladingsgelijke de norm maken wij de verpakking.

 

    Verpakking inspet: Al pakket is confrmed het voedselveiligheidverzoek. Het pakket is de P.P-lijnen binnen en ourside de Kraftpapier-zakken. Twee tweedekszakken kunnen de lading beschermen, aviod de lucht en het natte contact.

 

    De ladingskwaliteit is altijd het belangrijkste ding in de zaken, zodat besteedt ons bedrijf heel wat menselijk en materiaal rescources aan dit. En help ons om een hoge reputatie in de demestic markt en de internationale markt te hebben.

Contactgegevens
XIAMEN ASAU IMPORT AND EXPORT CO LTD

Tel.: 86-592-2687860

Fax: 86-592-2687865

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)